RAMNA

RAMNA Now 15% discount on every order

order food online

Recentreview


4 stars out of 170 reviews
23 Feb 2021 at 20:23 Lekker eten goed warm alleen een half uur te vroeg bezorgd.
5 Feb 2021 at 19:21 raitha bij biryani is een must! die word er niet bijbezorg. wel apart te bestellen ...jammer. thuis zelf schaal raitha moeten maken
25 Jan 2021 at 11:10 Het eten is als altijd briljant. Wat hadden we dat gemist!!
14 Jan 2021 at 0:05 We kregen ander eten dan we besteld hadden. We hadden drie hoofdgerechten besteld, maar kregen drie bakken rijst waarvan 1 met een paar stukjes (varkens?)vlees, en een bakje yoghurt met knoflook. Moesten hier wel wel 50€ voor betalen. Geen aanrader
11 Oct 2020 at 13:02 Je verwacht geen overzoete saus als je murgmasallam bestelt.
4 Oct 2020 at 17:01 The food is really tasty. Fresh, nice spices, well arranged. It is one of our favourite Indian restaurants. Only the driver from Thuisbezorgd forgot the second time to bring the Samosas. But we were helped by a very friendly man on the phone from Ramna.
2 Oct 2020 at 20:29 Eten was super maar de bezorging 40 minuten te laat..
8 Sep 2020 at 13:15 The paneer tikka was specialy made
26 Aug 2020 at 21:09 De naan was niet gaar. En de maaltijd menu was niet compleet. We hebben geen rijst en thee gekregen zoals de menu voorschrijft. De medewerker weigerde de betaalde producten te bezorgen. Oplichterij!
2 Aug 2020 at 12:03 Hands down, one of the best Bengali/Indian resturants in the Hague. I absolutely love love their authentic biriyani and selection of curries (when requested, they go less on the oil!). Highly recommended!
23 May 2020 at 21:56 Perfect !!
13 May 2020 at 13:05 One of the best mixed grill I had recently. The spices and herbs were really good and in excellent proportion. Will order again