RAMNA

RAMNA Now 15% discount on every order

order food online

Recentreview


4 stars out of 182 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Ramna. Want to know more? Find out more.

15 Jul 2022 at 23:28 Voor de vega Biryani was er te weinig groenten maar verder was het wel lekker.
11 Jul 2022 at 9:37 Alles was heerlijk.
21 May 2022 at 22:20 De vega curry was zacht van smaak en lekker, alleen de groenten waren een beetje doorgekookt. De tandoori kip was heel lekker en het zelfgemaakte naanbrood ook
3 May 2022 at 20:04 The best as always
23 Apr 2022 at 19:53 Heerlijk eten. De kip was mals en de kruiden in het waren enorm smaakvol. Het eten was goed warm. Snelle bezorging.
11 Mar 2022 at 9:00 Ten eerste duurde het lang Ten tweede 2 porties voor 40 euro bij de mixed grill kan er helaas nieteens een naan of of rijst bij worden gegeven ook geen salade of sausje.
22 Dec 2021 at 21:12 Heerlijk, als altijd. We missen het om in het restaurant te eten. Dit maakt het een beetje goed
18 Nov 2021 at 12:09 The food was good but the average delivery time noted of 40 minutes ended being an hour. Order in advance of the 40 mins...
23 Feb 2021 at 20:23 Lekker eten goed warm alleen een half uur te vroeg bezorgd.
5 Feb 2021 at 19:21 raitha bij biryani is een must! die word er niet bijbezorg. wel apart te bestellen ...jammer. thuis zelf schaal raitha moeten maken
25 Jan 2021 at 11:10 Het eten is als altijd briljant. Wat hadden we dat gemist!!
14 Jan 2021 at 0:05 We kregen ander eten dan we besteld hadden. We hadden drie hoofdgerechten besteld, maar kregen drie bakken rijst waarvan 1 met een paar stukjes (varkens?)vlees, en een bakje yoghurt met knoflook. Moesten hier wel wel 50€ voor betalen. Geen aanrader